Uitstekend CWT in Industriële IoT M2M

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

CWT(HK) Co., Limited

Van goede kwaliteit M2M gateway voor verkoop
Van goede kwaliteit M2M gateway voor verkoop
Harry bleef tot hij hielp het probleem oplossen ik onder ogen zag. Dank opnieuw aan aan iedereen voor de grote steun u biedt!

—— Christos Digenis Group

Ik ben werkelijk geïmponeerd: voor het eerst in mijn 13 jaar snak ervaring met China, kreeg ik dergelijk duidelijk, makkelijk en nauwkeurig handboek!

—— Sergy

Ik ben online Chatten Nu

CWT(HK) Co., Limited

1 2 3
CWT(HK) Co., Limited CWT(HK) Co., Limited CWT(HK) Co., Limited
Kantoor Kantoor Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : CWT
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-1200000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

Draadloze Verre Controleoplossingen

De termijn u voor Telemetrie gebruikt, of het verre controle is, producten van de de draad zullen de vrije telemetrie van M2M, Verre Controleoplossingenvan Machine2Machine, van Machine2Man of zelfs van Man2Machine CWT u dan goed dienen. Onze Telemetrieoplossingen zijn ontworpen met de gebruiker in mening, zodat zijn zij rendabel, gemakkelijk te vormen en te installeren.

Wij kunnen aan machines op verschillende manieren omzetten, of het via processignalen, of periodieke mededelingen, met inbegrip van Modbus is.

 

Voordelen van Telemetrie

Deze de telemetrietechnologie van ‚Internet van Dingen‘ biedt snelle terugbetaling, opleverend operationele, milieu en financiële voordelen, van scherpe leveringsmijlen, aan het reageren te zijner tijd aan waarschuwingen van machinesanalyse, lekkage, diefstal, einden en veiligheidsbreuken aan.

Waarom CWT kies

CWT de met een prijs bekroonde Telemetrieoplossingen worden globaal bewezen, in een waaier van sectoren met inbegrip van chemische & petrochemische, voedseldistributie en productie, vervoer, water & afval, milieu en industrie automatisering.

 

„Wij zochten een robuust telemetriesysteem en een platform om ons infield controle en kritiek ver alarmmateriaal te vervangen. Wij plukten Powelectrics als onze aangewezen leverancier en Metron-Weergeven als onze nieuwe oplossing om al onze infield verre controle en alarmsystemen te vervangen. Het werken met het Powelectrics-Team is een echte adem van verse lucht, luisteren zij aan onze behoeften, helpen ons met onze uitdagingen en verstrekken een werkelijk robuuste oplossing. Zij zijn flexibel en begrijpend – wij zijn vrij eisend! Wij zouden niet aarzelen om hen en hun oplossingen te adviseren – een groot bedrijf om met voor onze kritieke systeembehoeften te assoiëren.“ Technische Manager

 

Contactgegevens
CWT(HK) Co., Limited

Contactpersoon: Mrs. Wang

Tel.: 86-755-26719943

Fax: 86-755-27719954-8059

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)