Uitstekend CWT in Industriële IoT M2M

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

CWT(HK) Co., Limited Fabrieksreis

Van goede kwaliteit M2M gateway voor verkoop
Van goede kwaliteit M2M gateway voor verkoop
Harry bleef tot hij hielp het probleem oplossen ik onder ogen zag. Dank opnieuw aan aan iedereen voor de grote steun u biedt!

—— Christos Digenis Group

Ik ben werkelijk geïmponeerd: voor het eerst in mijn 13 jaar snak ervaring met China, kreeg ik dergelijk duidelijk, makkelijk en nauwkeurig handboek!

—— Sergy

Ik ben online Chatten Nu
1 2
CWT(HK) Co., Limited CWT(HK) Co., Limited
produceren van lijn
productielijn

produceren van lijn

productielijn

 • R & D

  M2M de „machine-aan-Machine“ is twee apparaten ruilend gegevens zonder enige menselijke interferentie. Het kan zo eenvoudig zijn zoals normaal kaarttoegangsbeheer of het kan zo complex zijn zoals een mondiaal sensornet die via veelvoudige knopen met één enkele gegevensbewaarplaats verbinden om gegevens aan een SCADA te leveren omzet.

   

  Met de het explosieve groei en samenvoegen van Internet en de mobiele telefonie, de kosten van sensoren die neer komen, zou M2M snelst moeten worden - groeiend deel van de communicatie industrie.

  CWT(HK) Co., Limited

  Met recente innovaties in lage kosten satelliettechnologie, breidt het GAP-platform overal het bereik van de Machine aan Machine mededelingen (van M2M) voorbij GSM, tot uit ter wereld.

   

  Wij maken het gemakkelijk om verre sensoren, actuators en gegevensregistreerapparaten in verre plaatsen aan te sluiten. Nu kunt u het beheer, de controle, de controle van begin tot eind en het melden van oplossingen snel verstrekken gebruikend lage kostenmateriaal en eenvoudige die software via het Web wordt beheerd.

   

  CWT wordt gebruikt over veelvoudige sectoren, met inbegrip van nut, milieubeheer en maritiem

  Het steunt een ooit uitbreidende waaier van apparaten over veelvoudige communicatie dragers. Of u het „uit de doos“ of met de makkelijk te gebruiken software-ontwikkelinguitrusting, een krachtig en flexibel platform gebruikt die u kunnen helpen bestaande infrastructuur consolideren en operationele efficiëntie verbeteren.

   

  Hardwareontwikkelaars/leveranciers – een lichtgewichtberichtprotocol is beschikbaar door onze partner

  programma. Dit apparaten onafhankelijke protocol wordt geoptimaliseerd voor kosten en efficiency.

   

  Softwareontwikkelaars – CWT stelt een Application programming interface (API) bloot om ontwikkelaars toe te staan om M2M-gegevens in nieuwe of bestaande bedrijfssystemen gemakkelijk te integreren.

   

  SCADA-gebruikers – CWT levert een Portlandcement-serververbinding om bestaande SCADA-systemen zonder de behoefte aan douanesoftware en interfaces te voeden.

  Een verleent de moderne HTTP-Webdiensten API toegang tot de gegevens via het Web voor integratie in derde partijtoepassingen en webportallen.

  De codesteekproeven zijn beschikbaar voor een verscheidenheid van programmeertalen en ons professioneel de dienstenteam kan bij toepassingsontwikkeling helpen.

   

  CWT(HK) Co., Limited

   

  Tevreden om ons op +86 134 2097 1345 of e-mail glare@mobq2000.com te contacteren om uw vereisten in detail te bespreken.

Contactgegevens
CWT(HK) Co., Limited

Contactpersoon: Mrs. Wang

Tel.: 86-755-26719943

Fax: 86-755-27719954-8059

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)