Uitstekend CWT in Industriële IoT M2M

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

CWT(HK) Co., Limited Kwaliteitscontrole

Van goede kwaliteit M2M gateway voor verkoop
Van goede kwaliteit M2M gateway voor verkoop
Harry bleef tot hij hielp het probleem oplossen ik onder ogen zag. Dank opnieuw aan aan iedereen voor de grote steun u biedt!

—— Christos Digenis Group

Ik ben werkelijk geïmponeerd: voor het eerst in mijn 13 jaar snak ervaring met China, kreeg ik dergelijk duidelijk, makkelijk en nauwkeurig handboek!

—— Sergy

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

CWT kondigde vandaag zijn nieuwe oplossing „CONPROSYS“ aan die een basis van one-stop M2M*1/IoT*2-systeem verstrekt die voordelen van Gegevensverzameling (DAQ), meting en controle, en verre controlesystemen nemen. Contec begint de nieuwe oplossing in China, Azië, Noord-Amerika, en Europa op 13 Mei 2003 uit te spreiden.

 

CWT(HK) Co., Limited

 

De ontwikkeling van de wolkendienst en communicatietechnologieën heeft het mogelijk gemaakt om de structuur van M2M/IoT aan lage die kosten, in de verwerkende industrie uit te voeren, „Verfijning van productiesystemen“ door de „Industrie 4,0“ worden beïnvloed, die is voortgekomen uit de Duitse overheid, wordt versneld door de IoT-innovatie rond de wereld.


Nochtans, is er een belangrijke uitdaging op geweest hoe te gastheersysteem met subsysteem van gecoördineerde apparaten samen te werken, en hoe te om hen te integreren. In gastheersysteem, hebben de cloud- platforms achter elkaar visualisatie en grote gegevensanalyse gesteund, en zij leiden tot milieu om het gebruik van gegevens te vergemakkelijken. Anderzijds, neemt het grote inspanning om met sensoren en gebiedsmateriaal te integreren, die door elke bedrijf en gebruiksmededeling en gegevensindeling worden vervaardigd die afhankelijk van behoeften van gebruikers, in subsysteem verschillend zijn.

 

CWT heeft de uitbreidingsraad verstrekt van DAQ, van de meting en van de controle die met een breed verscheidenheidssensoren en gebiedsmateriaal volgzaam is. meer dan 30 jaar, heeft het marktleiding in de PC-based elektronische metingsindustrie en de industrie automatiseringsindustrie behouden. CWT heeft verre controlesystemen in photovoltaic generatie en infrastructuurmateriaal bij meer dan 20.000 rijke ontwikkelde technologieën geleverd van sites.CWT en de bewezen bekwaamheid zal de uitdagingen van klanten met onderneming van gemakkelijk te gebruiken M2M/IoT-systemen oplossen die „Eenvoudige“ en „Geschikte“ apparaten en de wolkendiensten verlenen.

 

CWT wordt verstrekt niet alleen als pakket voor diverse industrieën met inbegrip van industrie automatisering, sociale infrastructuren, duurzame energie, en slimme landbouw, maar ook als zelfstandige component.

 

Certificaten
 • CWT(HK) Co., Limited

  Standaard:CE Certificate

 • CWT(HK) Co., Limited

  Standaard:business licence

 • CWT(HK) Co., Limited

  Standaard:RoHs Certificate

 • CWT(HK) Co., Limited

  Standaard:SEM Test

 • CWT(HK) Co., Limited
 • CWT(HK) Co., Limited
Contactgegevens
CWT(HK) Co., Limited

Contactpersoon: Mrs. Wang

Tel.: 86-755-26719943

Fax: 86-755-27719954-8059

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)